TE-palvelut: Kevytyrittäjyysvalmennukset keväällä 2019

Aika: 8.4.-17.5. ja 20.5.-28.6.2019

Paikka: Kittilä, Kolari

TE-palveluiden järjestämissä kevytyrittäjyysvalmennuksissa voit kartoittaa konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja eri keinot ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujille tuodaan esille ja heidän kanssaan rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

Tarjoamme 12 päivää kestäviä kevytyrittäjyysvalmennuksia, jotka toteutetaan kuuden viikon jakson aikana. Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sisältäen kahdeksan päivää ryhmävalmennusta ja neljä päivää henkilökohtaista sparrausta sovitusti.

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden ja Skype-ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessa tulee olla webkamera. Pro Manager Oy tarjoaa verkko-opiskeluun osallistuvalle tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy:

Tutustu kevytyrittäjyysvalmennuksiin tarkemmin esitteestä ja ilmoittaudu mukaan esitteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kevytyrittäjyysvalmennukset ovat tarkoitettu ensisijassa lappilaisille henkilöasiakkaille.

Esitteet ja ilmoittautumislinkit:

toimistot.te-palvelut.fi/lappi/kevytyrittajyysvalmennukset

Kevytyrittäjyysvalmennuksien fyysiset järjestämispaikkakunnat voivat vaihtua kysynnän mukaan ja voit osallistua valmennuspäiviin sovitusti myös vaihdellen verkossa tai fyysisesti sovitulla paikkakunnalla. Ilmoittaudu mukaan!