Tapahtumien järjestäminen helpommaksi!

Kittilän investointihanke on hankkinut välineitä ja kalustoa tapahtumajärjestämisen tueksi. Kittilässä toimivat yleishyödylliset, voittoa tavoittelemattomat yhdistykset ja järjestöt, kunnan omat yksiköt sekä aluetaloudellisesti merkittävät tapahtumat voivat lainata maksutta kalustoa tilaisuuksiensa järjestämiseen.
HUOM! Lainaajalla on oltava oma vakuutus mahdollisten kalustovaurioiden varalta.

Lainattava välineistö ja lainausehdot

– Kaksi siirrettävää katsomoa 60 hengelle: kulkevat peräkärryn tapaan auton perässä, kuljettajalta vaaditaan B-kortti. Helppo ottaa käyttöön. Säilytetään Kittilän pallokentällä, josta nouto ja jonne palautus.
Siirrettävän katsomon lainausehdot (pdf)

– Valaistus- ja äänentoistolaitteisto: kattava setti tapahtumien tarpeisiin. Voi lainata koko setin tai osan välineistöstä tarpeen mukaan.
Valaistus- ja äänentoistolaitteiston lainausehdot (pdf)

– Tapahtumateltat: 3×3 m teltta (musta) ja neljä 4×8 m telttaa (valkoinen). Isommat teltat on mahdollista yhdistää toisiinsa yhdeksi isoksi tapahtumateltaksi.
Tapahtumatelttojen lainausehdot (pdf) 

– Taittopöydät 183cm x 76 cm, materiaaliltaan muovisia taittopöytiä on 10 kpl.
Taittopöytien lainausehdot (pdf)

– Tavarankuljetusperävaunu (7100cm x 2550cm), jolla tapahtumakalustoa voidaan kuljettaa kylästä toiseen. Tekn. suurin sallittu kokonaismassa 2700kg ja perävaunun omamassa on 900 kg. Kuljettaminen vaatii kuljettajalta E1-ajokortin.
Tavarankuljetusperävaunun lainausehdot (pdf)

– Taittotuolit 400 kpl (omistaja: kulttuuritoimi), kuljetetaan rullakoissa

– Paloista koottava esiintymislava, palan koko on 1,2 x 2,4 m, paloja on 6 kpl

HUOM! Lainaajalla on oltava oma vakuutus mahdollisten kalustovaurioiden varalta.

Tiedustele laitteita, niiden lainaamista ja tarvittaessa äänentoisto- ja valaistuslaitteistojen osaajia: kideve(at)kittila.fi, lisätietoja: Veli-Matti Hettula, puh. 040 487 7556

 

     

Lataa tästä esite kalustosta 2014 (pdf)

 

Tapahtumakalusto on hankittu osana Kittilän investointihankkeen toimintoja. Kideve Elinkeinopalvelut on saanut rahoituksen hankkeeseen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta, KKTM ry:n ja Lapin ELY-keskuksen kautta.