Staalon Festit 2020 – taithen ja kaupan päivä Narikalla 9.10. & 10.10.2020

Staalon Festien etkot pe 9.10.2020
Staalon Festit la 10.10.2020

 

Kittilän kirkonkylän kauppiaat ovat jälleen mukana tapahtumassa! Kaupat aloittavat Staalon Festit etkoilla – liikkeissä on festitarjouksia jo perjantaista 9.10. alkaen ja ne jatkuvat seuraavalle viikolle.

 

Kittiläläinen paikallinen rikas kulttuuritarjonta tulee raikkaalla otteella kaikkien ulottuville lauantaina 10.10.2020, sekä etkoilla perjantaina 9.10. Tapahtuma tuo mielenkiintoisia työpajoja, iloa, kulttuuria ja vilkasta kaupankäyntiä lokakuiseen viikonloppuun – turvallisuutta ja tämänhetkisiä tapahtumanjärjestämisen ohjeita unohtamatta. Luvassa on  mm. teatteria, sirkusta, haastatteluja, luentoja ja musiikkia. Työpajoissa tarjolla on mm. tekemistä lapsille sekä alppicurlingia ja capoeiraa.

 

OHJELMA JA ENNAKKOILMOITTAUTUMISET STAALON FESTIEN SIVUJEN KAUTTA

Ohjelma elää koko ajan ja esiintymisiä julkistetaan aivan tapahtumapäivään saakka; seuraa siis ilmoittelua sivuilla www.staalonfestit.fi ja tapahtuman Facebook-sivulla www.facebook.com/staalonfestit/.

 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen osassa tilaisuuksia on henkilömäärä rajoitettu, minkä vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sekä maksamaan tapahtumien liput ennakkoon. Tapahtumassa otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta tapahtumaan osallistuvilta. Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.

 

Järjestäjät yhteistyössä: Kittilän kunta: Kittilän kulttuuritoimi, Kittilän nuorisotoimi, Kittilän liikuntatoimi, Kittilän Kirjasto, Kideve Elinkeinopalvelut, Taideseura Staalo, Kittilän kauppiaat ja Särestöniemi-museo / Kauko Sorjosen säätiö

 

Lisätietoja:
Kittilän kulttuuritoimi, kulttuurikoordinaattori Marjo Vaarala, p. 040 646 9114, marjo.vaarala@kittila.fi