Siivoustalkoot ja kierrätystapahtuma kirkonkylällä ti 21.5.2019

Aika: Tiista 21.5.2019 klo 12-18
Paikka: Kitilän kirkonkylä
 

Tiistaina 21.5.2019 kirkonkylällä järjestetään jälleen keväiset siivoustalkoot ja kierrätystapahtuma. Koko kylän väki, yksityiset kirkonkyläläiset, yritykset, yhdistykset, yhteisöt ja koulut kutsutaan mukaan talkoilemaan roskat pois katuvarsilta ja omista ympäristöistä sekä kierrättämään itselle tarpeetonta tavaraa.

Torilla on toimintaa klo 12-18

TUO JA VIE –TORI
Torilla on mahdollisuus kierrättää käyttökelpoista tavaraa ja vaatteita. Kittilän työpajojen Tuo- ja vie -pöydille voi tuoda itselle tarpeetonta kierrätettävää ja ottaa tarvitsemaansa ilmaiseksi.

VAATEKERÄYS
UFF-vaatekeräykseen voi tuoda torille mm. puhtaita ja ehjiä vaatteita, asusteita, kenkiä, kodintekstiilejä ja leluja. UFF:n keräystuotoilla tuetaan erilaisia kehitysyhteistyökohteita.

KIRPPARI
Ilman paikkamaksua voi torille pystyttää myös oman kirpparipöydän tai peräkontin ja tulla myymään omia tuotteita.

SIIVOUSTALKOOT
Torilta saa klo 12 alkaen siivouskeppejä, pusseja, säkkejä ja kertakäyttöhanskoja roskien keräykseen. Roskasäkit ja siivousjätteet palautetaan torille tai ekopisteille. Katujen ja pihojen siivousta koko päivän ajan ja omaehtoista siivousta jo ennen tapahtumaa.

LAPECO MUKANA TORILLA
Lapeco ottaa vastaan torilla kontteihin metalli-/sähköromua ja vaarallista jätettä klo 12-18. Lapeco tarjoaa kahvit siivoustapahtumaan osallistujille. Torilla Tavataan!
Jäteasema on tapahtumapäivänä auki klo 19 asti.

 

Järjestäjät: Kittilän luonto ry, Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän työpajat, Lapeco, yhteistyössä: Kittilälehti, Kirkonkylän kauppiaat ja Kirkonkylän Kyläyhdistys

Lisätietoja: Kittilän luonto ry, Aila Moksi, p. 0400 934 121