Näy netissä, löydy Googlella – koulutusta hakukoneoptimoinnista

Internet-sivujen oikealla toteutuksella voidaan edesauttaa potentiaalisen asiakkaan tavoittamista ennen alueelle tuloa. Löytävätkö asiakkaat palvelusi Internetistä? Onko nettisivujesi sisältö suunniteltu niin, että hakukoneet löytävät sivustosi? 
 

Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Kittilä ja Levin alueella yritysten nettisivujen löydettävyyteen (eli hakukoneoptimointiin ja hakusanamarkkinointiin) liittyvän selvityksen sekä koulutusta. 
 

Kouluttajana toimii Sirkku Laine Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:sta (www.liiketoiminta.info). Sirkku on koulutukseltaan matkailupuolen restonomi ja hän on erikoistunut opinnoissaan sähköiseen liiketoimintaan. Sirkku on toiminut myös itse yrittäjänä ja ymmärtää yrittäjien arkea ja raskaan työn raatajia. Sirkun koulutuksissa lähtökohtana on aina matkailuala, vasta sen jälkeen katsotaan, mikä teknologia sopii mihinkin tarpeeseen.
 

Syksyn työpajojen ilmoittautumistilanne 10.8.2011:
• 17.8 Työpaja 1: ”Sosiaalinen media ja hakukoneoptimointi” klo 9-16
• 23.8 Työpaja 2: ”Omien www-sivujeni hakukoneoptimointi” klo 9-16
• 22.9 Työpaja 3: ”Yrityksellemme lisää näkyvyyttä kansainvälisistä internetpalveluista” klo 9-16 – 4 VAPAATA PAIKKAA!

Työpajat pidetään Hullu Poron kokoustiloissa.

– Peruutuspaikkoja voi tiedustella Katja Kaunismaalta, katja.kaunismaa@kittila.fi tai puhelin 0400 356 431

 

Etkö mahtunut mukaan?

 

Mikäli kiinnostusta on riittävästi, järjestämme vastaavat työpajat uudelleen myöhemmin syksyllä 2011, loka-marraskuussa.

 

 

Varsinaiset ilmoittautumiset kerätään mikäli työpajat varmistuvat.

 

Muista merkitä kalenteriin myös kaikille avoin ja maksuton seminaari ”Levi maailman kartalle! – Missä minun yritykseni pitäisi netissä olla näkyvissä?”, joka järjestetään 23.9.2011.
 

TERVETULOA!

 

Tilaisuudet toteutetaan osana Kideve Elinkeinopalveluiden toteuttaman ja Lapin ELY -keskuksen osarahoittaman Levi Digit -hankkeen toimintoja. Lisätietoja hankkeesta osoitteesta https://www.kideve.fi/levi-digit

 

Lisätietoja voi kysyä myös:
Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut
katja.kaunismaa(at)kittila.fi
Minna Mikkonen, Kideve Elinkeinopalvelut/Levin Matkailu
minna.mikkonen(at)levi.fi

 

levi digit logobanneri