Markkinointi ja myynti venäläisille asiakkaille -koulutus ke 22.8.2012 Levillä

Aika: keskiviikko 22.8.2012, klo 9.00-16.00
Paikka: Hotelli Hullu Poro, Levi, kokoustilat
Kenelle: Koulutus on suunnattu Venäjän markkinoista kiinnostuneille matkailu- ja vähittäiskaupan yrityksille ja yritysten tukiorganisaatioille.
Hinta:100 € / osallistuja sisältäen koulutuksen, materiaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.
 

Koulutuksen sisältö:
Venäläisten matkailijoiden määrä on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun ja kasvun odotetaan myös lähivuosina jatkuvan. Venäläiset matkailijat ovat Lapille merkittävä kohderyhmä. Suotuisalla kasvulla on positiivinen vaikutus palvelu- ja matkailualalle. Miten venäläisten matkailijoiden suosio saadaan ylläpidettyä myös jatkossa ja miten pidämme palvelujen tarjonnan kilpailukykyisenä Lapissa?

Näitä teemoja käsitellään Venäjän kaupan edistäminen -hankkeen käytännönläheisissä koulutuksissa, joissa parannat yrityksesi valmiuksia menestyä palvelu- ja matkailumarkkinoilla. Koulutusten aikana saadaan tietoa muun muassa venäläisten matkailijoiden odotuksista Lappiin suuntautuvilla matkoilla, vaihtoehtoisista myyntikanavista sekä venäläisistä yhteistyökumppaneina. Asiakkaiden tarpeiden tunteminen parantaa mahdollisuuksia venäläisille suunnattujen palveluiden kehittämiseen. Liitteenä alustava ohjelma.

Kouluttaja:
Kouluttajana on Mimino Oy:stä toimitusjohtaja Virve Obolgogiani, jonka osaaminen Venäjästä liiketoimintaympäristönä perustuu yli 25 vuoden käytännön kokemukseen. Hänen vahvuutensa on matkailu. Hän on mm. johtanut Moskovassa 8 vuotta matkatoimistoa. Vuodesta 2001 alkaen hän on kouluttanut suomalaisia matkailutoimijoita menestymään Venäjän markkinoilla.
 

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen 1.8.2012 mennessä: projektisuunnittelija Eeva-Liisa Tepsa, s-posti: eeva-liisa.tepsa@ely-keskus.fi
GSM 040 510 7014
 

Ilmoittautumaan pääsette oheisesta linkistä. Huomiottehan, että jokaisen osallistujan osalta on täytettävä oma lomake.
Ilmoittautuminen on päättynyt.