Maksuttomia Green Key ja Green Activities webinaareja syksyllä 2020

Lähde: greenkey.fi/green-key-webinaareja-syksylla-2020/

Green Key ja Green Activities ovat oivia työkaluja matkailuyrityksen vastuullisuuteen – tule kuulemaan lisää! Green Key Finland järjestää mm. seuraavat maksuttomat Green Key ja Green Activities webinaarit syksyllä 2020:

 

Perusinfo Green Activities -ohjelmasta 2.11.2020 klo 13-13.45

Green Activities on uusi ohjelma ja sertifikaatti pienille luontoyrittäjille, jotka vievät asiakkaita melomaan, vaeltamaan tms. Toimintaympäristönä on luonto ja yrityksellä ei ole kiinteitä tiloja. (Mikäli olet luontoyrittäjä ja sinulla on kiinteät tilat, voit hakea Green Keytä). Webinaarissa kerromme tarkemmin Green Activities -ohjelmasta. Kesto n. 30 min.

Ilmoittaudu mukaan: kirsi@greenkey.fi (webinaari toteutetaan Teamsina)

 

Perusinfo Green Key -ohjelmasta 3.11.2020 klo 13-14

Green Key on maailman johtava matkailualan ympäristöohjelma, Suomessa ohjelmassa on mukana jo 118 kohdetta. Webinaarissa kuulet tarkemmin kenelle Green Key sopii, miten se auttaa ja tukee sinua vastuullisuustyössäsi sekä minkälaisia vaatimuksia hakijalle on. Tiiviissä paketissa perustietoa ohjelmasta! Kesto 1h.

Ilmoittaudu mukaan: kirsi@greenkey.fi (webinaari toteutetaan Teamsina).

Näin teet Green Key -hakemuksen ja liitteet info 3.11.2020 klo 14.30-16.00

Oletko jo tutustunut ohjelmaan ja aloittanut Green Key -hakemuksen teon, mutta kriteeristön eri kohdat, hakemukseen pyydettävät liitteet tai jokin niistä vielä mietityttää? Mitä vaaditaan ympäristöpolitiikalta tai millaiset ympäristötavoitteet tuleekaan luoda. Tässä webinaarissa käymme läpi hakemuksen täyttämistä ja liitteitä tarkemmin sekä annamme vinkkejä ja ohjeita sekä liitteiden että hakemuksen tekoon. Kesto 1-1,5h.

Ilmoittaudu mukaan: kirsi@greenkey.fi (webinaari toteutetaan Teamsina)

 

Jos et pääse osallistumaan online, löydät infomateriaalia Green Key Finlandin sivuilta.