Lisää näkyvyyttä yritykselle – OpenStreetMap-työpajat ke 23.10. Levillä ja ke 6.11. Kittilän kunnantalolla

 

Aika ja paikka:
Keskiviikkona 23.10.2019 klo 9-11, Levi, Hullu Poron kokoustilat  

Keskiviikkona 6.11.2019 klo 17.30-19.30, Kittilän kunnantalo, kokoushuone 2     
(huom. tämä tilaisuus on peruttu jos kuitenkin haluat yrityksellesi lisätietoa OpenStreetMapin hyödyistä, ole yhteydessä Kideveen, kideve@kittila.fi tai tea.koskela@kittila.fi. Lue lisää palvelusta!

 

Työpajassa käydään ensin lyhyesti läpi, mikä on OpenStreetMap-karttapalvelu ja mitä hyötyä sen käytöstä on yritykselle. Sen jälkeen katsomme käytännössä, kuinka oman yrityksen tiedot saa lisättyä OpenStreetMapin tietokantaan.

Google on kuluttajien ensisijainen hakukone, ja moni tiedostaakin kuinka Googlen palveluita hyödynnetään omassa liiketoiminnassa. OpenStreetMap tarjoaa kuitenkin uusia mahdollisuuksia matkailuyrityksille edistää omaa näkyvyyttään digitaalisessa maailmassa, sillä paikkaan ja karttapohjaan sidotuissa palveluissa kyseisen karttapalvelun käyttö on vahvassa kasvussa. OpenStreetMapia hyödyntävät Suomessa tällä hetkellä mm. HSL, S-ryhmä ja VR.

OpenStreetMap on avoin, käyttäjilleen ilmainen karttapalvelu. Ilmaisuutensa vuoksi sitä hyödyntävät enenevissä määrin esimerkiksi palveluiden ja sovellusten kehittäjät. Eri tahot hyödyntävät OpenStreetMapin tarjoamaa avointa dataa, joten myös omien yritystietojen lisääminen karttapalveluun kannattaa, sillä se tuo lisää näkyvyyttä.

Molemmat tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia, sisältäen kahvitarjoilun. Osallistujien tulee mielellään ottaa oma tietokone tai tabletti mukaan, sillä oman yrityksen tietojen lisäämiseen saa työpajassa käytännön ohjausta.

 

 

Lisätietoja:

Kideve Elinkeinopalvelut

Tea Koskela, projektipäällikkö, tea.koskela@kittila.fi,  p. 040 487 7556