Lentoyhtiö Norwegian aloittaa lennot Kittilään

15.9.2011

Norwegianin tarjonta laajenee Suomessa kolmella uudella reitillä

 

Pohjoismaiden toiseksi suurin lentoyhtiö Norwegian jatkaa kasvuaan Suomessa. Yritys lanseeraa kaksi uutta kotimaan reittiä Helsingistä Kittilään ja Ivaloon ja talven aikana yhden kansainvälisen reitin Turusta Tukholmaan.

 

"Suomen markkinat ovat ottaneet meidät hyvin vastaan, ja tästä kertovat sekä lippumyynti ja asiakaspalaute. Suomessa riittää mahdollisuuksia. Norwegian on kasvava lentoyhtiö, ja uusien reittien avaaminen tulevan talven aikana on meille luonteva askel", kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Daniel Skjeldam.

 

Helsingin ja Kittilän sekä Helsingin ja Ivalon välillä on kolme viikoittaista lentoa. Turusta Tukholmaan Norwegian tarjoaa neljä lentoa viikossa. Yksisuuntaisten lentojen hinnat alkavat 36 eurosta.

 

Norwegian avasi solmukohdan Helsinki-Vantaan lentokentälle maaliskuussa. Tällä hetkellä yhtiöllä on kaksi kotimaista reittiä Rovaniemelle ja Ouluun sekä 11 kansainvälistä reittiä Tukholmaan, Osloon, Kööpenhaminaan, Malagaan, Nizzaan, Kreetalle, Roomaan, Barcelonaan, Splitiin, Alicanteen ja Lontoon Gatwickiin.

 

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Lasse Sandaker-Nielsen, puhelin +47 45 45 60 12