Lapin yliopisto hakee kymmentä palvelualojen yrityskumppania Kittilän seudulta Tuotteesta tulosta, palvelusta parasta -RekryKoulutukseen

Yritys – Kehitä ja tuotteista tiesi huipulle!

Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut hakee kymmentä palvelualojen yrityskumppania Kittilän seudulta Tuotteesta tulosta, palvelusta parasta -RekryKoulutukseen.

Yrityksen tavoitteena voi olla uusien palveluiden ideoiminen, olemassa olevan parantaminen tai strategisen toiminnan kehittäminen. Yritys oppii hyödyntämään toimintaympäristönsä vahvuuksia tuotekehityksessä ja tuotettavan palvelun hiomisessa. Toiminnan ja palvelutuotteiden asiakaslähtöinen kehittäminen tapahtuvat yhdessä koulutukseen rekrytoitavan opiskelijan kanssa. Yrityksellä ja opiskelijalla on tukenaan huipputason palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijuus Lapin korkeakouluilta.

RekryKoulutus on yhteishankintakoulutusta, jossa yritys osallistuu koulutuksen rahoitukseen ja opiskelijavalintaan, Lapin ELY-keskuksen ollessa päärahoittaja. Osaamisen rekrytoiminen on yritykselle turvallinen tapa löytää uusia taitajia. Opiskelija ei ole koulutuksen aikana työsuhteessa yritykseen, mutta tekee palvelumuotoilutyönsä suoraan yritykselle. Tavoite on, että yritys löytää koulutuksen myötä arvokkaan työntekijän toimintansa vahvistukseksi.

 

Otathan yhteyttä*, mikäli yrityksesi on kiinnostunut kehittymään!
Suunnittelemme toteutuksen yhteistyössä asiantuntijoiden ja yritysten kanssa.
Krista Rautio, etunimi.sukunimi@ulapland.fi, p. 040 4844 075, Lapin yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelut
*Yhteydenotto ei ole yritykselle sitova, vaan yritys päättää mukaantulostaan, kun lopullinen yritysmäärä ja yrityskohtaiset kustannukset vahvistuvat.

Kustannuksista: Lapin ELY-keskuksen rahoittamat yhteishankintakoulutukset luokitellaan kolmeen tyyppiin, joista tässä kyseessä on RekryKoulutus. RekryKoulutuksessa ELY-keskus kattaa 70% ja yritykset 30% koulutuksen hinnasta. Yritysten maksuosuus jakautuu mukaan lähtevien yritysten kesken, jolloin yrityskohtainen kustannus pienenee yritysmäärän kasvaessa.

Tavoittelemme mukaan vähintään 10 yritystä Kittilästä ja lähialueilta. Tällöin yrityskohtainen maksuosuus vastaa noin 1-1,5 keskimääräistä palvelualan henkilötyökuukauden kustannusta.