Lapin AMK:n työpajat yrityksille Levillä: Ideasta tuotteeksi to 15.8., Yhteistyösopimuksiin liittyvä juridiikka to 22.8. ja Julkisen rahoituksen mahdollisuudet yrityksen kehittämisessä to 29.8.

Aika: Torstait 15.8., 22.8. ja 29.8.2019

Paikka: Immelkartano, Kittilä, Levi, tarkemmat ajo-ohjeet immelkartano.fi

Ilmoittautumiset: Sähköisesti tiistaihin 13.8.2019 mennessä

Liikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi -hanke on aktivoinut yritysten tuotekehitystä. Hanke on kääntymässä loppua kohden, mutta tulemme järjestämään vielä yhden aktivointi kierroksen.

Tällä kierroksella yrityksille on tarjolla osaamista, jonka tuottamisesta vastaa Reddo Partners Oy.  Yritys on Rovaniemeltä ponnistava konsulttitoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin ja kehittämistarpeisiin. Reddo tarjoaa ratkaisuja erityisesti markkinointiin ja myyntiin sekä tuote-ja palvelukehitykseen. Yrityksen tekijät ovat Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden valtakunnallisia asiantuntijoita.

Tulemme järjestämään elokuussa kolme aktivointipäivää. Ilmoittautuminen työpajoihin oheisen linkin kautta: https://forms.gle/FYemv1BZxuvDrxzG7  tiistaihin  13.8.2019 mennessä. Maksimi osallistuja määrä koulutuksiin on 12 osallistujaa. Koulutukset ovat yrityksille maksuttomia ja hanke tarjoaa kahvituksen.

Ideasta tuotteeksi, to 15.8.2019 klo 9:30-16:30
Koulutus kertaa miksi tuotteistetaan ja tuotteistamisen vaiheet. Lisäksi kerrotaan miten aineetonta omaisuutta kannattaa suojata. Koulutukseen sisältyy myös ideointi ja tuotteistamisosuus. Kouluttajana toimii Jani Siivola.  Paikka Immelkartano, Kittilä, Levi.

Yhteistyösopimuksiin liittyv juridiikka, to 22.8.2019 klo 9:30-16:30
Koulutuksessa käsitellään sopimusoikeuden perusteita ja yhteistyö- ja alihankintasopimusten erityispiirteitä. Lisäksi käydään läpi erityisiä sopimusehtoja ja sopimuserimielisyyksien ratkaisemisia. Kouluttajana Lakiasiantoimisto Neuvosilta Sopimuslakimies Ari Koivumaa. Paikka Immelkartano, Kittilä, Levi.

Julkisen rahoituksen mahdollisuudet yrityksen kehittämisessä to 29.8.2019 klo 9:30-16:30
Koulutuksessa käydään lävitse mistä rahoitusta voi saada ja mihin sitä voi saada ja mihin ei. Lisäksi koulutuspäivän aikana käsitellään, miten raha liikkuu ja mitä riskejä rahoituksiin sisältyy. Kouluttajana toimii Teija Mikkola. Paikka Immelkartano, Kittilä, Levi.

Järjestäjä: Lapin AMK

Lisätietoja: Jarmo Rinkinen, projektipäällikkö, Liikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi –hanke, jarmo.rinkinen@lapinamk.fi, 040 352 3329