Lähi- ja luontoruokapalvelut – ruokapalveluiden ammattitutkinto, Redu, Kittilä ja Levi, 15.5.2023 alkaen

Monimuoto- ja oppisopimuskoulutus Kittilässä ja Levillä 15.5.2023 – 20.6.2024

Ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, jolla on jo aiheeseen liittyvää osaamista, elämän kokemusta ja haluat tuottaa upeassa lappilaisessa ympäristössä elämyksiä niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaille. Painotamme koulutuksessa lähi- ja eräruokaa, luonnontuotteita, ympäristövastuuta ja palvelukokemusta.

Tarjoamme joustavan tavan oppia ja henkilökohtaisen tuen koko opiskelujen ajaksi. Koulutus kestää yhteensä noin vuoden. Lähikoulutusjaksot toteutetaan Kittilässä ja Levillä ja niiden lähiympäristössä. Monimuotokoulutus sisältää kymmenen kolme päivää kestävää
lähikoulutusjaksoa, verkko-opintoja ja oppimistehtäviä. Riippuen alan työkokemuksestasi koulutukseen voidaan sisällyttää työssäoppimisen jaksoja alan elinkeinossa.

Koulutus soveltuu myös työn ohella suoritettavaksi. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on koulutukseen soveltuva työpaikka. Oppisopimuskoulutus sisältää 4-6 kolme päivää kestävää lähikoulutusjaksoa, verkko-opintoja ja oppimistehtäviä. Lähi- ja verkko-opetuksen määrä tarkennetaan aiemman osaamisesi perusteella.

Koulutuksessa opit:
• tuntemaan ja hyödyntämään paikallisia kauden raaka-aineita ja luonnontuotteita
• suunnittelemaan, organisoimaan ja toteuttamaan ruokapalveluja erityisesti lappilaisessa toimintaympäristössä
• hyödyntämään paikallista asiakastuntemusta ja tavoittelemaan parasta mahdollista palvelukokemusta
• tuotteistamaan eri vuodenaikoihin sopivia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja
• toimimaan laatutietoisesti, kannattavasti ja kestävän toimintatavan mukaisesti

Koulutuksen toteutus:
Koulutusaika 15.5.2023 – 20.6.2024. Koulutuksessa tarvitset keittiötyöskentelyyn ja luonnossa liikkumiseen soveltuvat työvaatteet.

Hakeutuminen:
Haku 30.4.2023 mennessä osoitteessa redu.fi/koulutuskalenteri. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Lisätietoa:
Anne Grön-Keskiniva, puh. 040 766 0903, anne.gron-keskiniva@redu.fi
Koulutus Redun sivuilla | redu.fi