Lähe sieki liikkeelle -tapahtuma yritysten henkilökunnalle 20.4.2023 Kittilän urheiluhallissa – varaa ryhmäaika 1.3. mennessä

Missä ja koska: Yrityksille suunnattu tapahtuma järjestetään torstaina 20.4. klo 10-16 Kittilän urheiluhallissa

Ilmoittautuminen: Vuorot varataan sähköpostitse Pasi Juntuselta pasi.juntunen@kittila.fi
Varattavat testausvuorot ovat:
klo 10-11, 11-12, 12-13, 13-14, 14-15 ja 15-16
Vuorot täytetään varausjärjestyksessä. Yrityksille suunnattu tapahtuma toteutuu, mikäli kaikki vuorot varataan. Sitovat ilmoittautumiset 1.3. mennessä.

Mitä maksaa:
Yrityksille järjestettävään tapahtumaan on varattavissa kuusi (6) tunnin testausvuoroa. Tunnin aikana on mahdollista testata 10 henkilöä.
Tunnin testausvuoron hinta on 250€.

Sisältö: Ensin täytetään henkilötietolomake ja tehdään oma arvio omasta toimintakyvystä. Seuraavaksi mitataan hikoilematta ja hengästymättä kehonkoostumus, puristusvoima, kestävyyskunto sekä vyötärönympärys.
Lopuksi kirjataan tulokset ja osallistujat saavat yhteenvetoraportin omasta fyysisestä toimintakyvystä.Testit kestävät n. 30 min.

Miksi: Parhaimmillaan tapahtuma toimii starttina tehdä päätös oman toimintakyvyn parantamiseksi.
Tutkimusten mukaan hyvä fyysinen kunto auttaa selviämään paitsi työn fyysisestä, myös psyykkisestä rasituksesta.
Terveyden ja työkyvyn ylläpitämiseksi ei tarvita urheilullisia urotekoja. Säännöllinen liikunta ja päivittäinen arkiaktiivisuus riittävät jo pitämään työkyvyn ja kunnon sellaisella tasolla, että virtaa riittää niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Huom: Kehonkoostumusta mittaava Inbody mittaus ei sovellu raskaana oleville ja henkilöille, joilla on sydäntahdistin tai muu kehoon implantoitu lääkinnällinen laite.
Tule paikalle arkivaatetuksella. Kehonkoostumusmittaus tehdään avojaloin, joten jaloissa kannattaa olla helposti riisuttavat sukat.

 

Kittilän kunnan liikuntatoimi järjestää yrityksille ja muille kohdennetuille ryhmille suunnatun tsemppitapahtuman, joka voi parhaimmillaan olla oman toimintakyvyn parantamisen startti.

Kyseessä on valtakunnallinen konsepti, jonka ensisijaisena tavoitteena on kannustaa sekä innostaa terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan pariin.

Lisätietoja:

Pasi Juntunen, urheiluhallivastaava/ erityisliikunnanohjaaja
Kittilän kunta, liikuntatoimi, Valtatie 15, 99100 Kittilä, pasi.juntunen@kittila.fi, puhelin 040 7749 743