Kutsu: Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu? Ti 11.10.2016

Petri Rajaniemen luento

 

Aika ja paikka: Leville tiistaina 11.10.2016 klo 9-11, Hotelli Hullu Poron kokoustilat.
Tilaisuuden jälkeen on yrityskohtaisia n. 30 min. klinikoita klo 12 eteenpäin.

 

Viime vuosina toimintaympäristön muutos on edennyt niin valtavalla nopeudella, että moni on löytänyt itsensä pohtimasta “Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?” Tulevaisuus näyttää vanhan omakotitalon kellarin portailta. Kun joku vähän näyttäisi valoa, niin pystyisi etenemään.

 

Tästä aiheesta olemme saaneet rovaniemeläislähtöisen Petri Rajaniemen puhumaan alueen yrityksille ja toimijoille. Rajaniemen esitys on mukaansa tempaava, uusia ajatuksia ja tunteita herättävä. Hänen esityksenä sopii niin yritysjohdolle kuin asiakasrajapinnassa toimiville. Esitys on visuaalisesti viimeistelty, kuulijoita viihdyttävässä muodossa.

 

Tavoitteena on esittää konkreettisia ideoita, oikeita kysymyksiä ja uusia tapoja nähdä asiakkaan toiminta.

 

Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Tervetuloa!

 

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Luennon jälkeen on mahdollista saada Petri Rajaniemeltä yrityskohtainen tapaaminen. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän lyhyen kirjallisen kuvauksen perusteella. Täytä ilmoittautumislomakkeesta kyseinen kohta mikäli toivot yrityskohtaista tapaamista. Tässä tapauksessa ilmoittautumisen deadline on pe 7.10 klo 12.00. Ilmoittautuminen yrityskohtaiseen tapaamiseen on sitova. Tapaamisiin valituille yrityksille ilmoitetaan sähköpostitse pe 7.10 klo 16 mennessä.

 

Tilaisuuden järjestäjät Levin Matkailu Oy ja Kideve Elinkeinopalvelut kannustavat Levin alueen yrityksiä ja yritysten henkilökuntaa aktiivisesti osallistumaan tilaisuuteen!

 

Vain havainnoimalla ympärille, uusia herättäviä ajatuksia kuuntelemalla voi oikeasti uudistua ja pysyä muutoksen matkassa!

 

Petri Rajaniemi on Future Works Oy:n perustajaosakas, kirjoittaja ja puhuja. Työssään hän on keskittynyt yritysten toimintaympäristön, yrittäjyyden ja työelämän muutokseen sekä auttamaan yrityksiä ja muita organisaatioita löytämään uusia mahdollisuuksia. Rajaniemi on vaikuttanut kehittämis- ja johtotehtävissä useissa valtakunnallisissa järjestöissä ja liitoissa, viimeksi Suomen Yrittäjät ry:ssä kehittämispäällikkönä.
Lue lisää: http://futureworks.fi/nobs/petri/

petri_rajaniemi_kuva_wwwsivuiltaan