Aika: Keskiviikko 24.4.2019 klo 16-19
Paikka: Hotelli Sodankylä, Unarintie 15, 99600 Sodankylä
Ilmoittautumiset: 17.4.2019 mennessä: lyyti.in/tapaaminen_huhti2019
Haluaisitko myydä Lapissa tuottamiasi elintarvikkeita tai raaka-aineita ravintoloihin, mutta et tiedä miten ja minne? Haluaisitko ravintolaasi Lapissa tuotettuja raaka-aineita ja elintarvikkeita, mutta et tiedä keneltä ostaa?
OHJELMA
Klo 16.00-17.15, ALUSTUKSET
– Miten lappilaisten elintarvikkeiden tarjonta saadaan vastaamaan kysyntää? Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke
– Mitä ravintolat haluavat? Miten ja milloin sitä kannattaa tarjota? Keittiömestarit ja ravintolapäälliköt – 5-10 minuutin puheenvuoro / ravintola
Klo 17.15-19.00, TUOTE-ESITTELYT
– Mitä on tarjolla? Maistelua, keskustelua ja kontaktien luomista. Maaseutu- ja luonnontuotealan yrittäjät sekä elintarviketuottajat
Tapaaminen on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.
Tilaisuuden järjestää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke.
Lisätiedot: Krista Stauffer, krista.stauffer@businesslappi.fi, puh. 040 137 4690, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke
Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke
Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeen päätavoitteena on luoda uudenlainen lähitoimijoiden ja lähituotteiden varaan rakentuva elintarviketuotannon logistinen järjestelmä. Hanketta toteuttavat Sodankylän kunta ja Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta.
Lue lisää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeesta.