Koulutusta Kittilässä: Kerroshoidon ja aamiaistarjoilun moniosaaja

Kerroshoidon ja aamiaistarjoilun moniosaaja -koulutus järjestetään Kittilässä 1.12.2016 – 31.5.2017

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet matkailun toimintaympäristössä (mökkisiivous, kerroshoito ja aamiaistarjoilu) työskentelystä kiinnostunut ja olet alalle soveltuva. Koulutus sopii myös sinulle, joka suunnittelet ammatinvaihtoa tai olet jo alalla työskennellyt. Maahamuuttajilla tulee olla alan opintoihin riittävä kielitaitotaso, vähintään A2.2.

Sisältö:
Tavoitteena on suorittaa Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta yksi tutkinnon osa, sekä Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnosta yksi tutkinnon osa.
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
• Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto
• Ylläpitosiivous tai kerroshoitopalvelut
 
Koulutus antaa ammatilliset valmiudet työskennellä erilaisissa kaupunki- tai tunturihotelleissa tai muissa matkailun kohteissa kerroshoidon ja aamiaispalvelujen tehtävissä. Koulutukseen sisältyy ammattitaitoa täydentäviä opintoja oppilaitoksessa, itsenäisiä verkkotehtäviä, sekä työssäoppimista ja tutkintotilaisuudet. Työssäoppimisen osuus on mahdollista suorittaa sesonki-aikana tunturikohteissa.
 
Hakeutuminen:
Lähimmän työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai osoitteessa: www.te-palvelut.fi
-> haussa oleva työvoimakoulutus.
 
 
Hakeutumisesta sekä opintojen rahoituksesta lisätietoja työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 klo 9-16.15 (hinta asiakkaan oman operaattorisopimuksen mukaisesti). Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa: facebook.com/koulutusneuvonta.
 
Hakuaika päättyy 20.11.2016.
 
Lisätietoja: Päivi Ajo, paivi.ajo@redu.fi, 020 7984415