Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjassa luodaan yhteisöllisesti jouluilmettä kirkonkylälle

Kirkonkylän yritys – tarjoa pihasi joulukuuselle! Paikallinen koristeluryhmä – tule mukaan koristelemaan kuusia!

 

Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjassa luodaan yhteisöllisesti jouluilmettä kirkonkylälle. Kutsumme nyt paikallisia yrityksiä tarjoamaan pihaansa kuuselle ja kittiläläisiä ryhmiä koristelemaan niitä. Luodaan yhdessä Kittilän kirkonkylälle tunnelmallinen jouluilme perjantaina 26.11.2021 järjestettävään Jouluyö-tapahtumaan! Jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina 13.1.2022 saakka.

Paikalliset ryhmät, esimerkiksi lasten varhaiskasvatus- tai kouluryhmät, harrasteryhmät, aikuisten ja ikäihmisten päivätoimintaryhmät ja kerhot ovat tervetulleita mukaan koristelemaan Kittilän kirkonkylän yritysten edustoilla joulukauden olevia kuusia.

Tarkoitus on, että ryhmät valmistavat koristeet ja koristelevat kuusen yrityksen kanssa.

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa. Yhteensä 30 kuusta toimitetaan yritysten edustoille ennen Jouluyö-tapahtumaa 26.11.2021 ja 30 ryhmää kutsutaan mukaan koristelemaan kuusia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

YRITYKSET: Ohjeet ja ilmoittautumislomake kuusen vastaanottaville yrityksille

KORISTELURYHMÄT: Ohjeet ja ilmoittautumislomake kuusien koristeluryhmille