Kittilän Jouluyössä pe 25.11.2022 Kittilän tori varattu tapahtumakäyttöön koko päivän ajan, liikenne hidastuu kirkonkylällä klo 17.30-18

Kuva: Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut

Kittilän Jouluyö –tapahtuma järjestetään perjantaina 25.11.2022. Tapahtuman vuoksi kirkonkylällä on erityisjärjestelyjä liikenteen ja torinkäytön osalta.

Kittilän Jouluyö –tapahtumassa tonttukulkueen vuoksi liikenne hidastuu pohjoiseen menevällä kaistalla Kittilän kirkonkylällä n. klo 17.30 – 18, Kittilän kirjaston (Kirjatie 1) ja Kittilän torin (Valtatie 47) välillä.

Huomioittehan, että kulkuetta Valtatiellä ei kyseisenä aikana voi ohittaa. Kulkuetta johtaa ja sen perässä on Kittilän VPK:n henkilö- ja sammutusautot. Liikenne katkaistaan hetkeksi kulkueen ylittäessä tien torin kohdalla n. klo 18. Kulkueeseen osallistujia pyydetään huomioimaan turvallisuus ja pysymään jalkakäytävällä. Lapset voivat osallistua kulkueeseen huoltajien kanssa ja vastuulla.

Kittilän kunta varaa Kittilän kirkonkylän torialueen perjantaina 25.11.2022 Kittilä Jouluyö-tapahtumalle koko päiväksi (klo 8-21). Kyseisenä päivänä torilla voi harjoittaa vain tapahtumaan liittyvää, tapahtumanjärjestäjän kanssa sovittua toimintaa. Autojen parkkeeraus torialueelle ei ole sallittua kyseisenä päivänä.

Kittilän Jouluyö -tapahtuma tuo kirkonkylälle joulutunnelmaa, kun liikkeet ovat auki yötä myöten jouluostoksia tekeville. Kittilän torilla, liikkeissä ja kylällä eri pisteissä on jouluisia tapahtumia ja tarjoilua. Jouluyönä voi tavata Joulupukin ja löytää liikkeistä lukuisia hyviä joulutarjouksia.

Tapahtumatiedote: https://www.kideve.fi/blog/uutiset/kittilan-jouluyossa-perjantaina-25-11-2022-tapahtumia-narikalla-liikkeita-avoinna-klo-23-saakka/
Ohjelma: https://kittilanjouluyo.fi/
Tapahtumajärjestäjä: Kittilän kunta / Kideve Elinkeinopalvelut ja Kittilän kirkonkylän kauppiaat / Kittilän Yrittäjät ry

Lisätietoja tapahtumajärjestelyistä:
Kideve Elinkeinopalvelut, kideve@kittila.fi