Kittilän Jouluyö -tapahtumassa toista tuhatta kävijää

Viides Kittilän Jouluyö –tapahtuma toi tänään Kittilän kirkonkylälle toistatuhatta kävijää. Lähes kolmekymmentä keskustan liikettä piti ovensa avoinna yhteentoista saakka jouluostoksia tekeville.

Kirkonkylän kaupoissa ja jouluyön tapahtumapaikoissa kiertämällä sai vinkkejä sana-arvoituksen ratkaisemiseksi ja mahdollisuuden osallistua suuren joulupaketin arvontaan. Paketti sisältää 50 euron arvoisen lahjan jokaisesta Jouluyö-tapahtumassa mukanaolevasta 27 yrityksestä, joten sen arvo on yhteensä 1350 euroa.

Kittilän Jouluyö –tapahtuman suuren joulupaketin voitti tänä vuonna Emilia Kivijärvi Kolarista. Reilun 1200 arpakupongin joukosta voittajaksi valikoitui erityisen nuori henkilö, hän on nimittäin vain kahdeksan kuukauden ikäinen. Arvontaa seuranneeseen onnittelusoittoon Kolarista vastasi voittajan äiti, Anne Kivijärvi.

– Ompa mahtava juttu! kommentoi Kivijärvi tyttärensä arpaonnea. – Olimme nyt toista kertaa Kittilän Jouluyössä, ja tällä kertaa kiertelimme kauppoja aivan rauhassa.

– Tänä vuonna paketti sisälsi sekä lahjakortteja että tuotelahjoja, tosi kattavasti laidasta laitaan, vinkkaa puolestaan lahjat suureksi paketiksi paketoinut yrittäjä Sanna Ruotsala Lahjatavaraliike Takkaporosta.

Viides Kittilän Jouluyö -tapahtuma järjestettiin 5.12. Päivän aikana Kittilän torilla, kirkonkylän yrityksissä ja kylällä oli tapahtumia ja kaupat pitivät ovet auki yöhön saakka. Vuodesta 2008 järjestetyn jouluyön toteuttavat yhteistyössä Kittilän kauppiasyhdistys, Kittilän kunnan kulttuuritoimi ja Kideve Elinkeinopalvelut.

Mukana tapahtumia järjestämässä olivat myös Revontuli-Opisto, 4H, Kittilän kirjasto ja Levi Instituutti. Torilla esiintyivät Kittilän pelimannikuoro, Kittilän Talentit 2012, Nuorisoteatterit Olotila ja Saippuakuplat, Revontuli-Opiston lapsikuoro sekä itse joulupukki. Ilta huipentui Kittilän torilla jättipaketin arvontaan ja ilotulitukseen sekä kauppiasyhdistyksen Jouluyön tansseihin Hotelli Kittilässä,

Lisätietoja:
Ohjelma torilla /Kulttuuritoimi: Marika Salminen, kulttuurisihteeri, Kittilän kunta, p. 040 568 1356
Tapahtuma: Veli-Matti Hettula, projektipäällikkö, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 040 487 7556
Yritykset: Sanna Ruotsala, Lahjatavaraliike Takkaporo, p. 0400 225 227