Kiinnostaako kylämatkailun kehittäminen? Tule mukaan opintomatkoille syksyllä 2018!

Leader Tunturi-Lapin Väylänvartta tunturiin ja takaisin – Alkuperäinen Lappi –hanke järjestää opintomatkoja kylämatkailun kehittäjille – kylätoimijoille ja kylien yrittäjille.  

Kideve järjestää Kittilän osallistujille yhteislähdön jokaiseen teemakohtaisen tutustumismatkaan Kittilän kunnantalolta, josta siirrytään jokaisen tutustumismatkan varsinaiseen aloituspisteeseen. Opintomatkat kestävät koko päivän. Kideve Elinkeinopalvelut on myös mukana alueemme matkailun kehittämisessä ja jokaiseen opintomatkaan osallistuu myös Kideven edustaja.

Ilmoittautumiset hoituvat hankkeen projektipäällikkö Laura Hokajärven kautta, laura.hokajarvi@tunturileader.fi. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten perustelethan miksi juuri sinut tulisi valita lähtijöiden joukkoon – kerro lyhyesti esimerkiksi, jos opintomatkan teema liittyy yrityksesi toimialaan tai sopii hyvin oman kyläsi kehittämiseen. Huomioithan että tutustumismatkojen kielenä on englanti. Osallistumiseen sisältyy maksuttomat kyydit ja kahvitarjoilu, lounas on omakustanteinen.

Ke 15.8.2018 Teemana on ”Kalastus ja metsästys” Pellon ja Ylitornion alueella. Ilmoittautuminen viimeistään 31.7. mennessä.

La 1.9.2018 Teemana on ”Ekomatkailu ja kestävä kehitys” Pajalan ja Kiirunan (SWE) alueella. Ilmoittautuminen viimeistään 15.8. mennessä.

La 15.9.2018 Teemana on ”Hevoset ja maatilaeläimet” Tunturi-Lapin (Kittilä, Kolari, Muonio) alueella. Ilmoittautuminen viimeistään 31.8. mennessä.

Pe 26. ja la 27.10.2018 on yhteinen työpaja, jonka aiheena ovat tuotteistaminen, paketointi ja hinnoittelu. Ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2018 mennessä. Huom. järjestetään Ruotsin Lapin puolella, vastaava työpaja tammikuun 2019 lopussa Tunturi-Lapin alueella.

Lisätietoja: www.originallapland.com

Leader Tunturi-Lapin Väylänvartta tunturiin ja takaisin – Alkuperäinen Lappi on kansainvälinen kylämatkailuhanke, jota toteutetaan yhteistyössä Outokaira tuottamhan ry:n ja LLU Tornedalen 2020 kanssa. 

Hanke-esittely: http://leadertunturilappi.fi/wp-content/uploads/V%C3%A4yl%C3%A4nvartta-tunturiin-ja-takaisin-Alkuper%C3%A4inen-Lappi.pdf