Kideve Elinkeinopalvelut näytteilleasettelijana FEM-tapahtumassa Levillä 29.-31.10.2013

Joka toinen vuosi järjestettävä FEM on Euroopan tärkeimpiä ja suurimpia malminetsintä- ja kaivannaisteollisuusalan tapahtumia. Tapahtuma järjestetään jo toista kertaa Levillä.

Alueella toimivat tai toiminnan aloittamisesta kiinnostuneet yritykset pitävät FEM-konferenssia merkittävänä tapahtumana, jossa markkinointi, verkostoituminen sekä uusien kontaktien luominen on helppoa ja tuloksekasta. Konferenssin tavoitteena on mm. lisätä tietämystä Fennoscandian alueen operatiivisen toiminnan käytännöistä sekä tarjota tietoa alueen mineraalivarannoista.

Lue lisää tapahtumasta Lapin liiton sivuilta!

8th Fennoscandian Exploration and Mining – FEM 2011 konferenssikokonaisuus järjestettiin Levillä ensimmäisen kerran marraskuussa 2011. Konferenssiin osallistui 965 osallistujaa ja 104 näytteilleasettajatahoa 351 organisaatiosta edustaen 22 eri kansallisuutta. Konferenssikokonaisuus sisälsi FEM konferenssin, tieteellisen lyhytkurssin sekä excursion Kittilän ja Kevitsan kaivoksille.

FEM 2011 konferenssin yhteydessä kuvatut FEM Conference video ja Mining Boom in Fennoscandia löytyvät Youtubesta FemConference kanavalta.