Kideve Elinkeinopalveluiden uusilla sivuilla runsaasti tietoa yrittäjille ja Kittilästä kiinnostuneille

Sivuille on koottu tietoa eri vaiheissa oleville yritykselle, Kittilään sijoittumista harkitseville yrityksille ja Kittilään muuttaville tai muuttoa suunnitteleville. Sivuilta löytyy myös yrityksille ja alueen toimijoille suunnattuja ajankohtaisia tapahtumia.

Uusien sivujen avulla Kittilän palvelut ja yritykset löytyvät entistä helpommin. Palveluhakemisto on uusittu visuaalisemmaksi ja helpommaksi. Kideven kehittämis- ja hanketoiminta on esitelty sivuilla myös selkeästi. Sisältöön on lisätty myös kuvia ja videoita alueesta.

Uusia sivuja voi helposti käyttää millä tahansa päätelaitteella, ne skaalautuvat kännykälle, tabletille ja tietokoneelle. Sivuista julkaistaan nyt suomenkielinen versio ja myöhemmin englanninkielinen.

Sivut www.kideve.fi on toteuttanut Kauppayhtiö Höyry Rovaniemeltä. Sisällön on koonnut Kideve elinkeinopalveluiden henkilökunta.

Sivuja täydennetään ja kehitetään edelleen, ja niistä otetaan mielellään palautetta vastaan. Anna palauttetta yhteystietolomakkeen kautta: https://www.kideve.fi/kideve/ota-yhteytta/, tai sähköpostitse kideve(at)kittila.fi.

Uutinen 4.7.2016