Katso tilaisuuden tallenne: Lähiruokaa lautaselle, 3.11.2020

 

Levillä 3.11.2020 pidetyn Lähiruokaa lautaselle -tilaisuuden tallenne on katsottavissa. Tilaisuuden aiheet oli suunnattu kaikille lähiruuan tuottamisesta, jakelusta ja kaupallisesta hyödyntämisestä kiinnostuneille.

Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestetiin suorana verkkolähetyksenä, ja läihiosallistuminen oli varattu vain esiintyjille ja tuote-esittelijöille sekä tuotteisiin tutustuville keittiöiden edustajille.

TALLENTEEN OHJELMA

TERVETULOA! Krista Stauffer, Sodankylän kunta

Lapinruokapiste.fi -palvelu käytännössä – tuottajan ja ravintolan B2B-kohtaamisalusta

o   Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

o   Merja Ahola, Malli julkisen joukkoruokailun mahdollisuuksista edistää lähiruoan menekkiä -hanke

 

Elintarviketuottajan myyntikanavat – mistä raha tulee?

o   Anna-Riikka Lavia, Arctic Icecream Factory Oy

 

Pientuottajan ja -logistiikan mahdollisuudet Lapissa

o   Aarne Karppinen, La Cotra & Eggspress Lappi

 

Elintarvikelogistiikan isot linjat ja runkoliikenne Lapissa

o   Jarkko Kipinä, Oulun autokuljetus

 

Loppuyhteenveto ja pikaopastus Lapinruokapiste.fi -alustan käyttöön

o   Katja Kaunismaa, Nina Willman, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta

o   Krista Stauffer, Sodankylän kunta

 

Lue lisää tilaisuuden sivulta:
www.kideve.fi/blog/uutiset/lahiruokaa_lautaselle_03112020