Levillä 3.11.2020 pidetyn Lähiruokaa lautaselle -tilaisuuden tallenne on katsottavissa. Tilaisuuden aiheet oli suunnattu kaikille lähiruuan tuottamisesta, jakelusta ja kaupallisesta hyödyntämisestä kiinnostuneille.
Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestetiin suorana verkkolähetyksenä, ja läihiosallistuminen oli varattu vain esiintyjille ja tuote-esittelijöille sekä tuotteisiin tutustuville keittiöiden edustajille.
TALLENTEEN OHJELMA
TERVETULOA! Krista Stauffer, Sodankylän kunta
Lapinruokapiste.fi -palvelu käytännössä – tuottajan ja ravintolan B2B-kohtaamisalusta
o Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke
o Merja Ahola, Malli julkisen joukkoruokailun mahdollisuuksista edistää lähiruoan menekkiä -hanke
Elintarviketuottajan myyntikanavat – mistä raha tulee?
o Anna-Riikka Lavia, Arctic Icecream Factory Oy
Pientuottajan ja -logistiikan mahdollisuudet Lapissa
o Aarne Karppinen, La Cotra & Eggspress Lappi
Elintarvikelogistiikan isot linjat ja runkoliikenne Lapissa
o Jarkko Kipinä, Oulun autokuljetus
Loppuyhteenveto ja pikaopastus Lapinruokapiste.fi -alustan käyttöön
o Katja Kaunismaa, Nina Willman, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta
o Krista Stauffer, Sodankylän kunta
Lue lisää tilaisuuden sivulta:
www.kideve.fi/blog/uutiset/lahiruokaa_lautaselle_03112020