Tiedote: Hyödynnä kotiinkuljetuksella, asiakkaan kotona sekä majoituspaikassa tarjottavat palvelut Kittilässä

Tiedote 18.12.2020

Useat Kittilän alueen yritykset tarjoavat koronapandemian aikana kotiinkuljetusta ja palveluita, joita voi toteuttaa kunnan asukkaiden kodeissa ja matkailijoiden majoituspaikoissa.

 

Joulu ja vuodenvaihteen aika sekä tuleva kevätsesonki vilkastuttavat matkailualuetta. Sekä matkailijoille että alueella asuville on tarjolla ruuan ja muiden palveluiden kotiinkuljetusta sekä kotona, mökeissä ja majoituspaikoissa tarjottavia palveluita koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana.

Yritykset tarjoavat mm. kauppaostosten kuljetusta ja asiointipalveluja, omien valikoimiensa ruoka-annosten ja -tuotteiden kotiinkuljetusta. Tarjolla on myös kodin askareissa auttamista, lähihoitajapalveluita sekä kotipalvelusetelillä ostettavia palveluita. Kotiin kuljetetaan myös huonekalut ja harrastusvälineitä vuokralle.

Tietoa tällaisista palveluista löytyy sivulta https://www.kideve.fi/blog/uutiset/kotiinkuljetusta-tarjoavat-palvelut-kittilassa/

Listaa täydennetään sitä mukaa kun yritykset ilmoittavat tietojaan. Jos haluat oman yrityksesi tiedot sivuille ja tarjoat ruoan/tavaran kotiinkuljetuspalvelua tai kotona tarjottavaa palvelua, voit ilmoittaa yrityksen tiedot sähköisellä lomakkeella, joka löytyy samalta sivulta. Tietoja kerää ja sivua päivittää Kittilän kunnan elinkeinotoimi Kideve Elinkeinopalvelut.

 

 

Lisätietoja:  

Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, katariina.palola@kittila.fi, p. 0400 955 472