Huippuosaamista yrittäjille hankinta-asioissa syksyllä 2017

Yrittäjä – hyödynnä alueelle tuotu laadukas asiantuntemus!

Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta ja Sodankylän kunta tarjoavat Kestävät hankinnat -hankkeessa huippuosaamista julkisille hankkijoille syksyllä 2017. Työpajoissa käydään läpi julkisia hankintoja tarjoajan näkökulmasta vaiheittain ja konkreettisten esimerkkien avulla.

 

Keskustelutilaisuus valmisteilla olevasta hankintastrategiasta Kittilään

Aika: tiistai 7.11. klo 18
Paikka: Hotelli Kittilä
Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tule kuulemaan strategiaan suunnitteilla olevista linjauksista ja antamaan kommenttisi niihin! Tilaisuudessa esitellään myös käytössä oleva pienhankintaohje sekä valmisteilla oleva kunnan hankintaohje koskien kaiken kokoisia hankintoja.

Asiantuntijana työpajassa toimii johtava konsultti Sirpa Korhonen FCG Konsultointi Oy:stä.

Kahvitarjoilu! Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot työpajoista:
Susanna Keskinarkaus, p. 040 130 6840, s-posti susanna.keskinarkaus@businesslappi.fi
Katja Kaunismaa, p. 0400 356 431, s-posti
katja.kaunismaa@kittila.fi

 

Aikaisemmat tilaiuudet

Cloudia Pienhankinta –työpaja

Aika: maanantai 30.10. klo 18 JA tiistai 14.11. klo 18
Paikka: Kittilän kunnantalo
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt.

Yrittäjä – varmista osaamisesi kunnan uusissa hankintakäytännöissä! Kittilän ja Sodankylän kunnat ovat ottaneet käyttöön sähköisen kilpailutusjärjestelmän pienhankinnoille. Yrittäjille maksuttomassa Cloudia Pienhankinta –portaalissa kilpailutetaan alle 60 000 euron tavara- ja palveluhankinnat, eli hankintalain kansallisen kynnysarvon alle jäävät hankinnat. Älä anna termien hämätä – hankintalain näkökulmasta ”pieni” hankinta voi siis olla pk-yrittäjän kannalta hyvinkin merkittävä! Varmista osaamisesi, kun jatkossa kunnan kilpailutukset tehdään sähköisten järjestelmien kautta!  Tule oppimaan Cloudia Pienhankinta –portaalin käyttö ja kuulemaan, miten kunta jatkossa kilpailuttaa.

Työpajan asiantuntijoina toimivat Katja Kaunismaa & Susanna Keskinarkaus, Kestävät hankinnat –hanke.

 

Julkisiin hankintoihin osallistuminen ja tarjouksen tekeminen

Aika: Tiistai 10.10.2017, 18:00–21:00
Paikka: Spa Hotel Levi, Kokouskeidas, Levintie 1590, 99130 Sirkka
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt.

Haluatko varmistaa menestyksesi julkisissa hankinnoissa? Käytännönläheisessä työpajassa käydään esimerkkien avulla läpi hankintaprosessin keskeisimmät vaiheet ja saat konkreettisia ohjeita siihen, miten välttää tarjoajan tavallisimmat virheet.

Asiantuntijana toimii Saila Eskola, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus julkisista hankinnoista ja sopimusoikeudesta erityisesti julkissektorilla. Ennen PTCServices Oy:öön siirtymistään Saila on työskennellyt mm. Kauppa- ja teollisuusministeriössä julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön kehittämistehtävissä sekä johtavana lakimiehenä Suomen kuntaliiton julkisten hankintojen neuvontayksikössä. Tarkemmin Sailan osaamisaloihin voi tutustua osoitteessa http://www.ptcs.fi/fi/ptcs-henkilosto/saila-eskola

Tilaisuus on yrityksille maksuton ja sisältää kahvitarjouilun.