Hengissä kevääseen! Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus yksin- ja mikroyrittäjille Levillä 2018 – 2019

Aika: 2018-2019

Paikka: Levi

Valmennuksessa motivoidutaan, opitaan huoltamaan kehoa ja rentoutumaan sekä liikkumaan kullekin osallistujalle sopivimmalla tavalla. Tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi myös valmennusohjelman jälkeen.

 

KICK-OFF 3.11.2018, klo 10-13

Miksi panostaisin hyvinvointiini? Mistä saan motivaatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ylläpitoon ja kohentamiseen? Luennon ja työpajan avulla tunnistetaan tavoitteet ja löydetään motivaatio. Tilaisuuden vetää Laura Peippo, Levi Wellness Club. Osallistujille tarjotaan maittava lounas. Tilaisuus on maksuton, eikä edellytä valmennuskokonaisuuteen sitoutumista.

 

VALMENNUSKOKONAISUUS starttaa 13.11.2018

Sisältää mm. yrityskohtaisen hyvinvointikartoituksen sekä tietoiskuja, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita, kehonhuoltoa ja rentoutuksia. Valmennusaikataulu vie osallistujat joustavasti kohti tavoitteitaan: kykyä ja halua ylläpitää hyvinvointia myös kiireen keskellä. Valmennuskokonaisuudesta vastaa Levi Wellness Club.

 

PÄÄTÖSSEMINAARI huhtikuussa 2019

Me tehtiin se! Miten tästä eteenpäin? Seminaarissa summataan talven tulokset ja suunnataan katse tulevaan.

 

Ilmoittaudu maksuttomaan Kick-Off-tilaisuuteen ja tule tutustumaan valmennukseen: kai.komulainen(at)redu.fi

Yhteistyössä Levi Wellness Club

Valmennuksen kokonaishinta on 160 € / yritys (1-3 henkilöä) sis. 4 yrityskohtaista ja 2 yhteistä valmennustilaisuutta n. 2h / kk

Lisätietoja: Kai Komulainen, Satu Pekkala, Mirva Akkanen, etunimi.sukunimi@redu.fi