Green Key -työpaja yrityksille ti 26.11.2019

Aika: Tiistaina 26.11.2019 klo 9-13, klo 14-17 klinikat yrityksille 4x45min

Paikka: Levi Hotel Spa:n Kokouskeidas (Levintie 1590), 99130 Levi 

Ilmoittautuminenhttps://www.lyyti.in/Green_Key_tyopaja_ti_26112019 
Ilmoittautumisen yhteydessä voit halutessasi varata yrityskohtaisen klinikka-ajan.

 

Lähde mukaan rakentamaan kestävää matkailua – tule kuulemaan Green Key -ympäristöohjelmasta ja saamaan tukea oman yrityksen ympäristötyöhön!

Työpajassa on mukana Hanna Liappis Suomen Ympäristökasvatus Oy:stä kertomassa Green Key -sertifikaatista ja opastamassa yrittäjiä sertifiointiprosessissa. Lisäksi tilaisuudessa voidaan käydä läpi yrittäjien toivomia lisänäkökulmia.

Green Key -merkkiä voivat hakea hotellit, pienet majoitusliikkeet (alle 15 huonetta), leirintäalueet ja mökkikylät, ravintolat ja kahvilat, käyntikohteet ja aktiviteetit.

Green Key -merkin saanut kohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä  kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Lue lisää: greenkey.fi

Tilaisuus on kaikille avoin ja sisältää kahvitarjoilun. Tilaisuuden järjestää Kideve Elinkeinopalvelut yhdessä Suomen Ympäristökasvatus Oy:n kanssa.

 

Lisätietoja: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 040 095 5472, katariina.palola@kittila.fi

 

Tilaisuus on osa Kideven toteuttaman ”Yhessä kestävämmät! – Kasvua kestävästä matkailusta” –hankkeen toimintoja. Hanke saa EAKR -rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen on Lapin liitto.