Green Key -työpaja pe 29.5. klo 9-11

Aika: pe 29.5.2020 klo 9-11

Paikka: Microsoft Teams; Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla tilaisuutta edeltävänä päivänä

Liity Green Key -webinaariin

Ilmoittaudu webinaariin Lyytissä

 

Kestävän matkailun trendi ei ole katoamassa minnekään – päinvastoin vahvistumassa – koronakriisin jälkeen. Yksi tapa tehdä oman toiminnan vastuullisuutta näkyväksi on hakea omalle yritykselle ympäristösertifikaattia. Matkailijoille ja matkanjärjestäjille sertifikaatti antaa selkeän viestin yrityksen kestävää matkailua tukevasta toiminnasta.

Green Key on monille pienemmillekin matkailuyrittäjille helposti lähestyttävä sertifikaatti, joka löytyy jo Levilläkin muutamilta toimijoilta. Webinaarissa Marketta Viljasaari Suomen Ympäristökasvatus Oy:stä kertoo Green Key-sertifikaatista, opastaa yrittäjiä sertifointiprosessissa ja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Webinaarin ohjelma:

9:00-11:00       Green Key-ohjelman sisältö ja vaatimukset sekä hakemusprosessi

  • vinkkejä prosessiin ja hakemuksen liitteiden tekoon
  • kysymyksiä, keskusteluja, mahdollisuus sopia yrityskohtaisia keskusteluja

 

Green Key -merkkiä voivat hakea hotellit, pienet majoitusliikkeet (alle 15 huonetta), leirintäalueet ja mökkikylät, ravintolat ja kahvilat, käyntikohteet ja aktiviteetit. Green Key -merkin saanut kohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Lue lisää: greenkey.fi

 

Työpaja on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa osallistumaan!

 

Lisätietoja: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 040 095 5472, katariina.palola@kittila.fi 

 

Tarvitsetko osallistuaksesi tukea Microsoft Teamsin käytössä, ota yhteyttä: Tea Koskela, Kideve Elinkeinopalvelut, puh. 040 487 7556, tea.koskela@kittila.fi


 

Tilaisuus on osa Kideven toteuttaman ”Yhessä kestävämmät! – Kasvua kestävästä matkailusta” –hankkeen toimintoja. Hanke saa EAKR -rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen on Lapin liitto.