Draivia biotalouteen! Tervetuloa Lapin alueverkostopäiville Leville 3.-4.2.2016

 

Lapin luonnonvarat luovat mahdollisuuksia monelle toimialalle. Miten teemme luonnonvaroista yhdessä kestävästi bisnestä? Minkälaisia kehittämispolkuja tarvitsemme matkan varrelle?

Tule verkostoitumaan, tapaa alan asiantuntijoita ja rahoittajia.

Luvassa inspiroivia alustuksia ja yhdessä tekemistä – luovaan ajatteluun herättelemässä Petri Rajaniemi Future Works Oy:ltä ja Jyri Arponen Tekesiltä. Tutustu päivien ohjelmaan (pdf, 253 kt).

Tilaisuuteen toivotaan erityisesti yrittäjiä, alan tutkijoita ja kehittäjiä, opiskelijoita, viranomaisia ja muita alasta kiinnostuneita. Tavoitteena on saada kokoon joukko, jossa eri alojen ja persoonien kohtaaminen tuo esiin uusia oivalluksia.

Nyt kannattaa toimia nopeasti!

Tilaisuus on maksuton lounaita lukuun ottamatta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Mukaan mahtuu noin 100 osallistujaa, joten ilmoittauduthan ajoissa mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.1.2016. 

Yrityksillä ja organisaatioilla on mahdollisuus esitellä päiviin sisältyvillä maksuttomilla minimessuilla toimintaansa ja palvelujaan (ei myyntiä). Osallistujat voivat tutustua esittelypisteisiin taukojen aikana. Varaa oma paikkasi ilmoittautumislomakkeen kautta.

Voit varata majoituksen hotelli HulluPorosta. Hotellista on varattu majoituskiintiö 3.-4.2. nimellä ”verkostopäivä”.

Huonehinnat: yhden hengen huone 84 €, kahden hengen huone 104 €. Hinnat sisältävät aamupalan, kuntosalin ja saunaosaston käytön.

Varaa majoitus maanantaihin 18.1.2016 mennessä anne.valitalo(at)levi.fi.

Huippupuhujilta eväitä luovaan ajatteluun

Petri Rajaniemi on kolumnisti ja pitkänlinjan kehittämistyön ammattilainen. Esityksen sisältö on rakennettu osana isompaa kuvaa, jotta kyky nähdä ei hukkuisi yksityiskohtiin.

Ajattelua ja kyseenalaistamista ruokkiva, älykäs kokonaisuus, jossa viiltävän sarkastisella tyylillä katsotaan ajan, ihmisen ja liiketoiminnan tilaa ja pyritään löytämään uusia mahdollisuuksia. Annettu asiakaslupaus on ”sanoa edes jotain sellaista, mitä ei sano kukaan muu”.

Jyri Arponen aloitti 1.3.2015 Tekesissä Green Growth -ohjelman päällikkönä. Hän myös valmistelee uutta Tekesin cleantech-alan ohjelmaa.  

Arponen siirtyi Tekesiin Sitrasta, missä hän on toiminut vuodesta 2009 liiketoimintajohtajana ja johtavana asiantuntijana. Viimeiset kaksi vuotta Arponen vastasi Sitrassa Teolliset symbioosit -avainalueesta.

Arposella on yhteensä 20 vuoden kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, rahoituksesta ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. mainostoimiston johtajana ja kauppa- ja teollisuusministeriön palveluksessa eri tehtävissä.

 

Tehemä pois!  #Lapinverkostopäivä

Kutsu ja ilmoittautumisohjeet (pdf, 287 kt)

Lisätiedot:
Heino Vasara, puh. 0295 039 689
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi