Blue1 avaa neljä reittiä Kittilään joulukuussa 2012

Blue1:n vahvistaessa asemaansa Suomen markkinoilla siirtämällä painopistettä Pohjolaan, jatkuu sen rinnalla panostus myös vapaa-ajanmatkustukseen. 15. joulukuuta Blue1:n reittikarttaan on luvassa neljä uutta reittiä Kittilään: Kööpenhaminasta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta.

 

Blue1:n uusi voimakas panostus Lapin liikenteeseen tarjoaa sesongin mukaan sopeutettuja aikatauluja, jotka paremmin vastaavat asiakkaiden tarpeita ja säästää aikaa ja rahaa. Blue1:n kaupallisen johtajan Janne Hattulan mukaan mennyt talvikausi Kittilän liikenteessä oli menestys ja uudet avaukset tulevat vahvistamaan Blue1:n asemaa Lapin liikenteessä entisestään. Monivuotinen yhteistyö Levin kanssa on ollut tuottoisaa ja yhteistyö tiivistyy uusien reittiavausten myötä.

 

Uusi reitti Kööpenhaminasta Kittilään tukee Levin, Ylläksen ja Tunturi-Lapin tavoitetta kasvaa kansainvälisillä markkinoilla. Jotta kasvu olisi mahdollista, ovat uudet lentoyhteydet välttämättömiä. Levillä tavoitteena on, että v. 2020 joka toinen alueelle saapuva matkailija tulisi kansainvälisiltä markkinoilta lisää Levin Matkailun Toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

 

Kööpenhamina yhteys avaa yli 40 meno-paluu yhteyttä maailmalta sisältäen Euroopan yhteyksien lisäksi muun muassa loistavia reitityksiä Pohjois-Amerikasta kuten New Yorkista, Washingtonista, Chicagosta ja Torontosta sekä lisäksi myös Aasia yhteyksiä, Hattula jatkaa.

 

Kööpenhaminasta lennetään kaksi kertaa viikossa torstaisin ja lauantaisin ja Tampereelta, Turusta sekä Vaasasta kerran viikossa lauantaisin.

 

Blue1 Communications
Lisätietoja: Tom Christides 040 752 3131