Avoin yleisötilaisuus 8.6.2011: Miten Levi ja Kittilä näkyvät internetissä?

Tietoisku hakukoneoptimoinnista ja sosiaalisesta mediasta

 

Aika: keskiviikko 8.6.2011, klo 8.30-11.30
Paikka: Hotelli Levitunturi, Kokouskeidas

 

Loman suunnittelu alkaa usein internetissä Googlen avulla. Googlen hakukoneella etsitään mielenkiintoisia lomakohteita, majoitusta, ravintoloita, ohjelmapalveluita ja käyntikohteita. Kilpailu hakukoneissa on kovaa ja ne yritykset, jotka eivät pääse Googlessa kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukkoon, ovat käytännössä matkailijoiden tavoittamattomissa. Jos asiakas ei tiedä yrityksesi olevan olemassa, miten hän pääsee ostamaan palveluitanne?

 

Hakukoneoptimoinnilla voidaan vaikuttaa siihen, miten oman yrityksen kotisivut löytyvät hakukoneista. Nykyisin myös sosiaalisella medialla on vaikutusta hakutuloksiin, koska sosiaalisen median palvelut löytyvät hyvin hakukoneista.

 

Tule kuuntelemaan tietoiskua ja kuulet, miltä Levi ja Kittilä tällä hetkellä näyttävät internetissä. Kuulet myös vinkkejä, miten saisit hakukoneoptimoinnilla ja sosiaalista mediaa hyödyntämällä oman yrityksesi kotisivut ja palvelut paremmin näkyviin netissä.

 

Ohjelma
klo 8.30 Mobiili edelläkävijä – Levin mobiilipalvelu m.levi.fi / Kideve Katja Kaunismaa & Minna Mikkonen
klo 8.45 Miltä Levi ja Kittilä näyttää internetissä? / kouluttaja Sirkku Laine
klo 10 Kahvit
klo 10.15 Käytännön vinkkejä omien kotisivujen ja palvelujen näkyvyyden kasvattamiseen / kouluttaja Sirkku Laine
11.30 Tilaisuuden päätös

 

Tilaisuudessa kouluttajana toimii Sirkku Laine Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:sta (www.liiketoiminta.info). Sirkku on koulutukseltaan matkailupuolen restonomi ja hän on erikoistunut opinnoissaan sähköiseen liiketoimintaan. Sirkku on toiminut myös itse yrittäjänä ja ymmärtää yrittäjien arkea ja raskaan työn raatajia. Sirkun koulutuksissa lähtökohtana on aina matkailuala, vasta sen jälkeen katsotaan, mikä teknologia sopii mihinkin tarpeeseen.

 

Tervetuloa!

Tilaisuus on avoin ja maksuton. Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset toivotaan viimeistään maanantaina 6.6.2011. Ilmoittaudu verkkolomakkeella:

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Miten Levi ja Kittilä näkyvät internetissä? -tilaisuuden ohjelma (pdf, 92 kt)

 

Katso kesällä ja syksyllä tulevia muita aiheeseen liittyviä työpajoja ja tilaisuuksia!

 

Lisätietoja
Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut: katja.kaunismaa(at)kittila.fi