Aamukahvitilaisuus yrityksille ke 14.9.2016 klo 8.30-10

Kideve Elinkeinopalvelut järjestää aamukahvitilaisuuden yrityksille ja alueen toimijoille keskiviikkona 14.9.2016 klo 8.30 – 10, Levi Summitissa (os. Tunturitie 205, Levi)

Ohjelma

 

Yritysten kehittämispalvelut

Ari Saarela, ProAgria Lappi
Jani Siivola, Reddo Partners Oy

Kiinnostaako yrityksesi kehittäminen? Onko yrityksessäsi sukupolvenvaihdos tai muu omistusjärjestely ajankohtaista? Tarvitsetko sparrausta sähköiseen myyntiin ja markkinointiin? Näihin ja muihin keskeisiin yritysten kehittämisteemoihin voi hakea räätälöityjä ja kustannustehokkaita kehittämispalveluita ELY-keskukselta. Palvelut on suunnattu pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä. http://www.yritystenkehittamispalvelut.fi/

 

Yrittäjäjärjestön kuulumiset

Erja Luiro, Kittilän Yrittäjät ry

 

Kestävät hankinnat -hankkeen esittely ja Cloudia Pienhankintajärjestelmä

Katariina Palola, Kideve Elinkeinopalvelut

Kittilän kunta on päättänyt ottaa käyttöön Cloudia Pienhankintajärjestelmän, jolla tehdään tulevaisuudessa kunnan pienhankinnat sähköisesti. Tule kuulemaan, miten tarjoukset jätetään kunnalle jatkossa sähköisesti!

Kideve tulee järjestämään perehdytystä palvelun käyttöön alueen yrittäjille. Tilaisuudet toteutetaan osana Kestävät hankinnat -hanketta.

Julkisten toimijoiden hankintoja ohjaava hankintalainsäädäntö on muuttumassa vuonna 2016., jonka yhteydessä kunnilla on mahdollisuus uudistaa hankintakäytäntöjään. Tärkeitä taustasyitä uudistaa kuntien toimintatapoja ovat myös aluetalouden vahvistaminen ja pk-sektorin kehittyminen, omavaraisuuden ja huoltovarmuuden lisääntyminen sekä yritysverkostojen ja alueellisen yritys- ja markkinaevoluution edistäminen. Kideven toteuttamassa hankkeessa kohderyhmänä ovat Sodankylän ja Kittilän alueella toimivat yritykset ja Sodankylän ja Kittilän kuntien ostotoiminnasta vastaavat sekä kuntien päätöksentekoelimet.

 

Ilmoittaudu viimeistään ma 12.9.2016 alla olevan linkin kautta:

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.