kideve-logo-nl TAMMIKUU 2016

Yritysrahoitus uudella EU-ohjelmakaudella 2014-2020

Suuri osa Lapin yrityksille myönnettävistä yrityksen kehittämisavustuksista rahoitetaan EU-varoin. Esimerkiksi Lapin ELY-keskuksen kautta myönnettävät yritysten kehittämistuet sekä asiantuntijapalvelut ovat suurilta osin EU-rahoitteista. Tämä vuosi on ensimmäinen vuosi uudella EU-ohjelmakaudella 2014-2020 ja kuten aiemminkin, alueelle suunnattu EU-rahoitus on käytössä paljon uuden ohjelmakauden alkamisen jälkeen. Tämä aiheuttaa aikataulullisesti haastetta yrityksen suunnitellessa kehittämistuen hakemista.

Uusi yritystukilainsäädäntö astuu voimaan 1.7.2014, kevään ja kesän edetessä uuden EU-rahoituksen rahoituslinjaukset selkenevät. Positiivista tietenkin on, että uudellakin ohjelmakaudella Lappi saa huomattavasti EU-rahoitusta.

Edellisen EU-ohjelmakauden varoin pystymme kuitenkin tänä keväänä ja kesänä järjestämään yrityksille kattavasti työpajoja, infotilaisuuksia ja klinikoita. Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa niistä, tervetuloa mukaan!

 

Lue lisää ELY-keskuksen yritysrahoituksesta

 

shadow

 

notes1

 

Tilaisuuksia yrityksille -FAcebook-koulutukset toukokuussa

Facebookin hyödyntäminen liiketoiminnassa on toukokuussa kahden koulutuspäivän aiheena. Vain muutama paikka vapaana! Ilmoittautumiset (2.5. klo 16 mennessä) ja lisätiedot alla olevista linkeistä:

Ma 5.5.2014: Tehokas sisällöntuottaminen
Ti 6.5.2014: Markkinointikampanjat

Tilaisuuden järjestävät Lapin Ely-keskuksen EU-osarahoitteinen Lapin yrittäjyyshanke ja Kideve Elinkeinopalvelut.

 

Lue lisää

 

kahvi

 

Yrittäjien aamukahvit Levillä ke 11.6.2014

Lapin ELY-keskus ja alueen elinkeinotoimijat järjestävät yhteistyössä yrittäjien aamukahvit, jossa aiheena on yrittäjän menestyminen ja työssä jaksaminen sekä verkostojen hyödyntäminen. Lisäksi kuulemme alueen yrittäjien esimerkkejä kehittämistoimista.

Lue lisää

lamppu

 

 Selviydy sähköttä -turvakurssi la 10.5.2014

Selviydy sähköttä -valmiuskurssi ja alkusammutusharjoitus sekä kyläosastokärryn toimintaharjoitus -tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet – ilmoittaudu viimeistään ti 6.5.2014.

Lue lisää

 

Uutisia

shadow

 

Kideve Elinkeinopalve- luille hankerahoitus

Kideve Elinkeinopalvelut sai rahoituksen elintarvike- ja luonnontuotealan esiselvityshankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjyyden kehittymistä.

Lue lisää

 

 Kittilä Skyview -palvelussa mukana jo useita yrityksiä!

Käy tutustumassa alueen palveluihin ilmasta käsin ja vierailemalla virtuaalisesti liikkeissä. Noin 20 yritystä ja yhteensä 30 kohdetta löytyy palvelusta. Tutustu!

Lue lisää

 

Levi 4 -hanke on alkamassa

Levi 4 -hankkeessa tavoitteena on tuottaa tietoa alueen palveluiden ja tuotteiden kehittämiseksi, laatia kehittämissuunnitelma Levin alueelle vuoteen 2025 saakka, hyödyntää sähköisiä välineitä tiedonvälityksessä ja sitouttaa alueen toimijoita työskentelemään yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi. Tärkeitä teemoja hankkeessa ovat:

  • kansainvälistyminen
  • markkinointi, asiakkuudet ja brändin kehittäminen
  • kestävä kehitys
  • infrastruktuurin kehittäminen
  • osaamisen, palvelutuotannon ja laadun kehittäminen

Hanke kestää 31.3.2015 saakka.

Lue lisää

 

Kittilän kylät -esite kertoo kylistä nyt englannin kielellä

Kittilän kylät -esitteen suomen- ja englanninkielisiin versioihin pääsee tutustumaan sähköisesti Kideve Elinkeinopalveluiden ja kunnan www-sivuilla. Painettuja esitteitä on jaossa Kittilän kunnantalolla, pääkirjastossa ja Levin Matkailun matkailuneuvonnassa. Veli kulta, veikkoseni, kaunis kasvinkumppalini! Lähe nyt kanssa laulamahan, saa kera sanelemahan yhtehen yhyttyämme, kahta’alta käytyämme! Veli kulta, veikkoseni, kaunis kasvinkumppalini!

Lisäksi Kittilän kylähankkeessa tuotettiin runsaasti tietoa alueesta ja nyt sitä on saatavilla esitteinä, kylien infokyltteinä ja kylien omilta www-sivuilta. Kylien yrittäjät, tarkistakaa, että tietonne on mukana oman kylänne kyltissä ja www-sivuilla!

lisää kylien sivuista

 

shadow

 

Kideve Elinkeinopalvelut toivottaa iloista joulunodotusta!

 

 

Kideve_WEB

 

Kideve Elinkeinopalvelut

Kittilän kunta

Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sijainti kartalla | Ota yhteyttä

twitter-copy facebook-copy
 

 

logot

 

 

Kideve Elinkeinopalvelut, 2016
Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, voit perua sen täältä.
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio.